Optimizacija

Zagotavlja visoke uvrstitve v spletne iskalnike kar posledično poveča obisk.

Začnimo s projektom

Optimizacija spletnih vsebin je ključna za uspeh digitalnega marketinga.

optimizacija spletne strani optimizacija spletne trgovine

Optimizacija

Optimizacija spletne strani je proces v katerim izbrano spletno stran priredimo za iskalnike z namenom, da jih slednji najlažje pregledajo in najhitreje ocenijo. Proces je sestavljen iz Onsite optimizacije (urejanje vaše spletne strani) in Offsite optimizacije (urejanje povezav na vašo spletno mesto).

Optimizacija spletnih strani ali SEO – Search Engine Optimization je eden od najpomembnejših dejavnikov pri promociji vaše spletne strani. Ta zagotavlja vidnost vaše spletne strani na iskalnikih. Na prvi strani iskalnikov se zgodi približno 90 % vseh klikov. Zato je dobra pozicija spletne strani na iskalnikih življenjskega pomena in si velja zapomniti, če vas ni na prvi strani Googla, boste težko dosegli želen obisk in cilje prodaje.

optimizacija spletne strani optimizacija spletne trgovine

Ključne Besede in Vsebina

Ključna beseda je pomembna pri iskanju vašega spletnega mesta. To je beseda, ki jo spletni uporabnik vpiše v iskalnik, iskalnik pa jo poišče na vašem spletnem mestu in jo v primerjavi z drugimi umesti med iskalne rezultate. Če se nekje pojavi večkrat in na to spletno mesto kaže več povezav, bo umeščena više med rezultati kot vaše spletno mesto. Določite lahko več ključnih besed, vendar ne preveč. Eden od poglavitnejših kriterijev pri postopku umeščanja spletnega mesta med iskalne rezultate je kakovostno napisana vsebina spletne strani. Vendar ta ni edini. Velik vpliv na umestitev imajo tudi povratne povezave na vašo spletno mesto. Če se na spletu o neki stvari več govori in se v teh objavah pojavljajo povezave do vašega spletnega mesta, se ustvarjajo povratne povezave, ki vplivajo na iskalne rezultate.

optimizacija spletne strani optimizacija spletne trgovine

Uspešnost

Ni dovolj, da potencialna stranka najde vaše spletno mesto. Pomembno je, da jo znate zadržati in da ostane na vašem spletnem mestu vsaj nekaj minut. Če jo je že na začetku stran odvrnila od zanimanja, ste izgubili potencialnega kupca. Da se to ne zgodi, morate poskrbeti, da imate na voljo dovolj zanimivih informacij, kot so akcije, prodajne hite, novosti in podobno. Če bo obiskovalec dobil dobro mnenje, je možnost za nakup večja. V kolikor bo svojo dobro izkušnjo delil v svojih socialnih omrežjih, bo hkrati ustvaril povratne povezave in pripomogel k višji umestitvi vašega spletnega mesta. Višje kot ste uvrščeni med iskalnimi rezultati, večja je možnost obiska vašega spletnega mesta. Zaupanje iskalcev je večje, če se pojavite višje med rezultati iskanja, kot z nanizanimi oglasi.

Nekatere Glavne Značilnosti

 • Optimizacije strukture URL naslova

 • Optimizacija naslovne strani

 • Optimizacija vsebine strani

 • Optimizacija meta podatkov

 • Optimizacija alternativnega besedila

 • Optimizacija Error 404 strani

 • Analiza obstoječih in pridobivanje novih povezav

 • Spreminjanje in odstranjevanje slabih povezav

 • Spremljanje uvrstitve na iskalnikih

Cenik in Paketi

optimizacija spletne strani optimizacija spletne trgovine

Optimizacija

$1999monthly
 • Cena optimizacije je odvisna od zahtevnosti vašega projekta, trenutnega stanja vaših ključnih besed in področja v katerem se nahajate.
 • od 189,90 € + DDV
optimizacija spletne strani optimizacija spletne trgovine

Kako vam lahko pomagamo?

ZAČNIMO S PROJEKTOM