Spletno oglaševanje

Oglaševanje na vseh digitalnih kanalih je ključ do prepoznavnosti in večjega obiska. Izbrali bomo najboljše medijske kanale za doseg vaših ciljev.

Začnimo s projektom

S pomočjo spletnega oglaševanja lahko dosežete boljše rezultate!

Spletno Oglaševanje

Spletno oglaševanje je priljubljeno zaradi stroškovne učinkovitosti, možnosti doseganja velikega števila uporabnikov v zelo kratkem času. Omogoča osebno komuniciranje s ciljno skupino in ustvarjanje neposrednih odzivov, enostavno in natančno merjenje učinkovitosti ter možnost gradnje dolgoročnih odnosov s strankami.

Preberi Več

Načrtovanje Oglaševanja

Naprej si moramo postaviti realne cilje, ki jih želimo doseči, potem pa te cilje tudi spremljati in analizirati. Oglaševanje ni dobro nameniti samo enemu viru, saj tudi naši kupci niso vsi na enem mestu. Pokriti moramo čim širše občinstvo in na podlagi analize nameniti sredstva uspešnim oglaševalskim kampanjam.

Preberi Več

Učinek Oglaševanja

Pri doseganju ciljev spletnega oglaševanja ima eno ključnih vlog spletna analitika. Ta nam lahko veliko pripomore do učinkovitejšega spletnega mesta in do uspešnih prodajnih akcij. Spletno oglaševanje izvajamo prek Facebook in Google oglaševanja, email marketinga in ostalih oblikah internetnega oglaševanja.

Preberi Več

Kako do uspešnega oglaševanja

Google Adwords

Google AdWords je najboljši način, da s plačljivimi oglasi pripeljete obiskovalce iz iskalnikov točno takrat, ko iščejo vaše storitve ali izdelke. Oglas se prikaže samo v primeru, ko nekdo išče vaš izdelek ali storitev. Strošek pa nastane le takrat, ko uporabnik klikne na vaš oglas. Ponavadi te kampanje dosegajo najvišje stopnje konverzije.

Preberi Več

Facebook Ads

Vsak dan se povečuje število uporabnikov družabnih omrežij. Če želite povečati spretno prodajo ali prejeti nove kontakte strank, je Facebook zagotovo eno ugodnih in učinkovitih oglaševalskih orodij. S Facebook oglasi ciljamo točno tiste ljudi, ki potrebujejo to, kar jim lahko vi ponudite in jih tako spremenimo v vaše nove kupce. Vi zastavite cilje, mi pa poskrbimo za ostalo!

Preberi Več

Viralne Nagradne Igre

Nagradne igre imajo različen postopek in način sodelovanja. Najbolj učinkovit način za pridobivanje sodelujočih pri sodelovanju v nagradni igri je, da nagradno igro priporočijo prijateljem in si povečajo možnosti za zmago. Nagradne igre tako pridobijo veliko zanimanja in v kratkem času lahko dosežete veliko skupino sodelujočih.

Preberi Več

E-mail Marketing

V današnjem času vsi uporabljamo elektronsko pošto, zato je pametno poznati vse prednosti in slabosti e-mail marketinga ter se tako izognete vsem morebitnim težavam in pastem. E-mail marketing je najcenejša oblika oglaševanja. Prinese lahko veliko prometa in obiska vaše spletne vsebine. Bazo kontaktov si lahko zgradite z nagradno igro, uporabite obstoječe ali pa vam pomagamo mi.

Preberi Več

Kako vam lahko pomagamo?

ZAČNIMO S PROJEKTOM