Nagradna igra

Povečajte številko kontaktov z izvedbo nagradne igre ter povabite spletne obiskovalce k sodelovanju.

Začnimo s projektom

Spletne nagradne igradne pritegnejo veliko zanimanja!

Viralne Nagradne Igre

Z nagradno igro pritegnete pozornost obiskovalcev, ki sodelujejo v nagradni igri ter možnost osvojitve glavne nagrade, vi pa s tem pridobite njihov kontakt. Tako lahko ustvarite svoje kupce in dosežete nepredstavljiv uspeh. Viralne nagradne igre pritegnejo veliko število uporabnikov, kar je v primerjavi z drugimi možnosti spletnega oglaševanja veliko več. Spletne nagradne igre postanejo zanimive predvsem zaradi hitrega širjenja na socialnem omrežju med prijatelji. Sodelujoč v nagradni igri pa si z deljenjem nagradne igre poveča možnost za zmago. Večje kot je število sodelujočih, več potencialnih strank se bo zabeležilo v listo kontaktov. Za majhen vložek boste lahko dobro nagrajeni.

Način Sodelovanja

Najboljši naslov za nagradne igre so družabna omrežja. Najučinkovitejše nagradne igre so tiste, ki nagovarjajo sodelujoče, da nagradno igro delijo svojim prijateljem in si s tem povečajo možnost za glavno nagradno. Najprimernejši kanal za te nagradne igre je Facebook, ker v kratkem času doseže veliko skupino ljudi, ki k sodelovanju povabi vse svoje prijatelje. Z nagradno igro boste tako oglaševali vaše spletno mesto in hkrati pridobivali na svoji prepoznavnosti ter na povečanju baze kontaktov za druge oglaševalske kampanje.

Prava Strategija

S pravilno pripravljeno strategijo nagradne igre lahko v kratkem času občutno povečate doseg oglaševanja brez velikega vložka. V kolikor je nagradna igra promovirana na več portalih in socialnih omrežjih ter podprta z drugimi področji spletnega marketinga, je njen učinek najboljši. E-mail naslove, ki jih pridobite v nagradni igri lahko vključite v lasten seznam za pošiljanje elektronskih kampanj ali novic.

Nekatere Glavne Značilnosti

  • Razpisana nagrada pritegne veliko pozornosti in omogoča viralnost

  • Pravi naslov za nagradne igre so družabna omrežja

  • V kratkem času doseže veliko množico ljudi

  • Povečajte si svojo prepoznavnost in prepoznavnost svoje blagovne znamke

  • Razširite si bazo kontaktov in jih spremenite v svoje kupce

  • Z majhnim vložkom lahko veliko iztržite

Izdelava Nagradne Igre Je BREZPLAČNA

Paket A

01+DDV /
pridobljen kontakt
  • Brezplačna izdelava!
  • Prvih 100 kontaktov brezplačnih!